mrmasasweden.wordpress.com

Hej och hej då på ett tag!

Men heeeeeeeeeej där! Hur mås det där ute i bloggläsarstugorna? Är ni förvånade över att se ett inlägg här? Jag förstår det! Jag är lite förvånad själv faktiskt xD haha!

Det har inte blivit så mycket bloggande alls sen i… tisdags förra veckan tror jag det var? I alla fall! Då var det i alla fall dags för två metalkonserter i rad. Judas Priest + HammerFall på onsdagen och Freedom Call på torsdagen. Och de är nu avklarade! Och jävligt bra var det också!

Om vi börjar med Judas Priest konserten så blev jag faktiskt väldigt glatt överraskad av herr Halfords röst! Jävlar vad gubben fortfarande kan sjunga och komma upp i de högsta tonerna! Painkiller lät i och för sig inte sådär underbart fantastiskt… Men den har han ju aldrig kunnat sjunga live. I övrigt också riktigt bra med en fantastiskt låtskatt och ett tight band (varav nya gitarristen dock såg ut att ha skojigast av alla!). HammerFall var också sjukt bra, som vanligt!

Freedom Call var också grymt bra! Trotts ett, egentligen, alldeles för litet ställe (Harry B James) så var det sjukt roligt och tyskarna bjöd på en grymt rolig Happy Metal fest 😀 Dels en hel del klassiker och dels en del låtar från senaste Land of the Crimson Dawn! Hoppas nu bara att de får spela på ett i alla fall lite bättre ställe nästa gång de är i stan 🙂 Men man ska inte klaga. Det är trotts inte alla spelställen man kan käka en god middag och dricka några goda öl innan på 😀

Intervjun med Freedom Call gick också grymt bra! Kanske den roligaste intervjun jag gjort faktiskt! 😀 Och riktigt läsvärd såklart! Kolla in den här!!

Och nu en grej till alla som har Facebook! Gå in och stöd kampanjen emot Socialstyrelsens förslag att sänka högsta tillåtna ljudnivån på konserter och likande! KORKAT OCH FAN OCH STOREBRORSFASONER!!! På konserter SKA ljudnivån vara hög! Grymt fånigt förslag, säkert föreslagit av fåniga kulturkärringar!! Gå in och gilla den här sidan! Visa att tramset måste få ett slut nu!

Till sist! På lördag bär det av till Turkiet för Mr.MASAs del! Vilket betyder ÄNNU färre uppdateringar här xD HAHA!! Ska försöka skriva något när jag är tillbaka dock!

Cheerz!!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s