mrmasasweden.wordpress.com

False news travel fast?

NU SPRICKER SABATON! Det deklarerade i morse Dalarnas Tidning i en artikel som under dagen spridits över världen. Bland annat så har både Aftonbladet och internationella Metal nyhetssidan Blabbermouth uppmärksammat detta och hänvisat till denna artikel i DT.

Dalarnas Tidning påstår att Sabaton kommer fortsätta med sångaren Joakim Brodén och basisten Pär Sundström, men att övriga medlemmar, Daniel Mullback, Rikard Sundén, Oscar Montelius och Daniel Myhr, lämnat bandet. Något jag har väldigt svårt att tro. Och här är anledningen:

Sabaton har haft i stort sätt samma sättning sedan starten, den enda som kommit in senare är keyboardisten Daniel Myhr. I alla artiklar/intervjuer med bandet och dess medlemmar har bilden varit att de kommit överens grymt bra. De har en stor turné inbokad, som faktiskt börjar redan 10 juni i Tampa, USA. Bandet släpper snart ett nytt album.

Men det viktigaste är det bandet har sagt, eller snarare inte sagt. Bandets kommentarer under dagen har varit i stort sätt ”inga kommentarer”. Men Joakim Brodén säger i nämnda artikel att: ”Vad jag kan säga är att det är jäkligt tråkigt att sådana rykten sprids”.

Så Nej! Jag har väldigt svårt att tro att detta stämmer… MEN, jag har haft fel förut. Vi får väll se vad som händer de närmaste dagarna och var som sägs från camp Sabaton…

Annonser

Ett svar

  1. crimsonanna

    Jag väntar till Sabaton själva går ut med något.

    Dock-episkt att rubriksätta med en Sonata Arctica-låt.

    mars 26, 2012 kl. 11:16 e m

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s