mrmasasweden.wordpress.com

Dead by April klara för skitmusikfestivalen!

Ett litet snabbt inlägg bara för att konstatera att Pop Melodeath Metallarna i Dead by April blir hårdrockens stora hopp i nästa års Skitmusikfestival, aka Melodifestivalen.

De kommer att delta med låten Mystery i den första deltävlingen i Växjö och tävlar mot fantastiska kvalitetsartister artister som bland annat Thorsten Flinck och Sean Banan. Det kan bli spännande! Inte minst för att detta är första gången, EVER, i Melodifestivalens historia som de kommer att ha Growl med i ett tävlande bidrag. Jag undrar om de vet om det själva…?

För de av er som inte har koll på bandet så fick de sitt stora genombrott i och med att deras låt Losing You, från deras självbetitlade debutplatta, blev tema för Robinsons comeback 2009. Sedan dess har de väll lunkat på ganska framgångsrikt och förra året framförde de ju en cover av Lena PHs Dansa i Neon i Melodifestivalfinalen. Själv tycker jag att de är ganska menlösa och ointressanta. Och att skrikarens andra band, Death Destruction, är mycket skojigare 😀 MEN! Intressant blir det i alla fall!

Cheers!!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s