mrmasasweden.wordpress.com

Happy again!

Nu tycker jag att vi överger den dåliga stämningen från förra inlägget! Det har nämligen löst sig nu! Allt från Ginza har kommit, och det har även Arvtagaren! And I am happy again!

Sonata Arctica DVDn var riktigt trevlig att kolla på! I alla fall om man, som jag, gillade bandets senaste släpp, The Days of Grays, så många låtar är hämtade där ifrån. Och för att toppa det bjuds vi även på några klassiker, som Blank File och Victoria’s Secret, och en helt akustisk del (där bandet sitter vid en ”lägereld”) där Mary Lou, Shy och Letter to Dana framförs. Det är också filmat och klippt väldigt snyggt och scenbygget och showen lämnar ytterst lite att önska. Extramaterialet, som till största/roligaste delen bjuder på inspelningar från Sonata Arctica Open Air II, var också skojigt! Bland annat så framförs White Pearl, Black Oceans!!

Powerwolf plattan var också grymt bra! Starka och slagkraftiga låtar som direkt kletar sig fast! Visst. Det påminner en hel del om Sabaton. Och visst. Sabaton gör det lite bättre. Men Powerwolf är i alla fall helt klart ett band jag kommer att ha mycket mer koll på från och med nu 😀

Till sist Arvtagaren! Ja. Jag kan väll omöjligt ha någon form av tanke kring den än, eller hur ;-). Jag har än så länga bara läst de första 46 sidorna (av totalt 906!). Men det började bra och jag tror definitivt det fortsätter så! Dragontastic!!

För att avsluta med en skojig nyhet! Stratovarius spelade igår in sin första live-DVD i Tampere (Finland)! Spännande, spännande! Setlisten såg grymt bra ut också (med både klassiker och nyare låtar) så det kan nog också bli en awesome DVD!!

Bara därför ska vi såklart avsluta med lite Stratovarius, och en låt de faktiskt spelade igår (och troligtvis därför kommer komma med på DVDn), Eagleheart (vilket för övrigt är min favoritlåt av bandet i fråga)!


Oj! Just det! Det kan väll inte ha undgått något att Black Sabbath kommer till Sverige i vår? Nej, tänkte väll det. Så vi skriver mer om det senare!

Cheers!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s