mrmasasweden.wordpress.com

Awesome 2 of Thrash Metal släpper nytt!!

Metallica gör skumma saker med Lou Reed. Slayer firar 25 år av Reign in Blood med att vara Big-4 samarbetets negativa röst.

Kvar har vi de två band i Big-4 som faktiskt är bra. Anthrax och Megadeth! Och båda kommer inom den närmaste framtiden att släppa nytt material.

Om vi börjar med Megadeth (ett band som jag, trotts herr Mustaines allmänt sura stil, börjar tycka riktigt bra om) så kommer de att släppa sitt 13e studioalbum inom en snar framtid. Som det ser ut nu kommer albumet, enkelt betitlat TH1RT3N (en titel som för tankarna till Anvil… :P) den första november i år. En intressant sak i sammanhanget är att detta blir första gången basisten David Ellefson spelar in en platta med Megadeth sedan 2002 års Rude Awakening! Mannen som står bakom det fantastiska basintrot till Peace Sells alltså! Det kan bli riktigt bra!

Såhär ser i alla fall omslaget ut:

Första singeln från denna kommande release kommer heta Public Enemy No. 1 och kommer släppas… ja det är väll inte riktigt klart… men bandet har i alla fall börjat spela den live! Här kan du se dem framföra den på årets Sonisphere festival i England! Det låter riktigt bra!

Nu vidare till Anthrax! Ett band jag tyckt varit fantastiskt bra enda sedan jag såg dem på Sonisphere (alias vädret från helvetet) förra året! Den 14 september (om exakt en vecka idag alltså) släpper de sitt nya album Worship Music. Och det är ett speciellt album på flera sätt. För det första så är det det första albumet som bandet släppt sedan 2003 års We’ve Come for You All, vilket ju var 8 (!) år sedan! För det andra så är det första gången sedan 1990 som deras klassiske sångare Joey Belladonna återigen står bakom mikrofonen. Och för det tredje så pratas det återigen (för första gången på många, många år) om bandet! De har ett jädrigt bra utgångsläge alltså!

Två låtar från albumet har redan släppts. Fight’em ‘til You Can’t och The Devil You Know. Och i mina öron är båda snorbra! Så det här kan bli väldigt intressant!

Blir du nyfiken ska du leta efter det här omslaget:

Nu avlutar vi med ett klipp från SVTs akriv! WOW! Det är fan inte ofta jag skriver det… 😛 Nya låten Fight’em ‘til You Can’t live från SVTs Big-4 sändning i somras från Ullevi!


Det var allt för idag!

Cheers!!

Annonser

Ett svar

  1. Orkar inte vänta! Fan vad grymt det blir när plattorna släpps 😀

    september 7, 2011 kl. 7:57 e m

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s