mrmasasweden.wordpress.com

Ny leksak!

Halloj där! Nu händer det spännande grejer! Vi ska börja med en nyhet! En nyhet som fans av krigsmaskinen Sabaton har längtat efter länge. Bandet släpper nämligen inom kort sin allra första liveplatta och live DVD!

World War Live – Battle of the Baltic Sea är till stora delar inspelad på förra årets Sabatonkryssning (därav namnet), men där kommer också finnas låtar inspelade på ett flertal andra ställen under deras senaste (och faktiskt fortfarande pågående) World War Tour. Vilka låtar som det rör sig om har ännu inte tillkännagivits. Men omslaget är klart! Och vilken omslag sen!!

Grymt snyggt!

Och hur är det då med DVDn? Jo! Som bonus får den som köper den limiterade upplagan av denna platta en DVD som innehåller Sabatons headline-spelning från den första upplagan av deras egna festival Rockstad:Falun, från 2008! Spännande!

Till sist kommer jag till dagens rubrik! Jag har nämligen köpt en ny leksak idag! En ny gitarrförstärkare 😀 Grymt trevligt! Och vilket ljud! Nu kanske det inte är den bästa förstärkaren som någonsin gjorts i världshistorien, långt ifrån. Men om man jämför med skiten jag hade innan är detta en förstärkare för gudar 😀 Vill du köpa den, eller bara undrar vad det är jag köpt, så hittar du den här!

Well! That’s it for today folks! Vi avslutar, såklart, med Sabaton! Denna gång är det ett live-klipp som är inspelat på Klubben i Stockholm (där jag varit ett antal gånger nu 😀 ) för några år sedan, då Sabaton inte var ett av Sveriges största band än! Låten är klassikern Wolfpack från Primo Victoria plattan!

Bye!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s