mrmasasweden.wordpress.com

Maniac Dance

Vem kan väll ha missat dagens toppnyhet? Att USA äntligen har lyckats döda Usama bin Ladin? Nej… ingen trodde jag väll…

Att Usama nu är död har under dagen mötts av glädjerop världen över. Amerikanerna själva går man ur huse i både Washington och New York för att fira sin ”stora triumf”. Äntligen är den personen som kanske låg bakom 11 september attackerna död och rättvisa har äntligen upprättats. Världens ledare stämmer även de upp i ett enigt hurrande. Själv mår jag mest illa…

Om man tänker efter vad som verkligen har hänt så är det jävligt skrämmande. En specialtrupp från Navy Seals har alltså, på President Obamas direkta order, avrättat en person utan någon som helst rättegång. Till råga på allt skedde det i Pakistan. Världens mäktigaste supermakt har alltså gått in i ett annat land och mördat någon.

Jag säger inte att det är fel att bin Ladin är död. Men jag säger inte att det är rätt heller. För vem är jag att avgöra vem som ska leva eller dö? Och vem är Obama att avgöra det? De enda som rent teoretisk skulle kunna avgöra det skulle ha varit en oberoende domstol. Men så blir det ju inte nu. USA har fått sin rättvisa och världen verkar tycka att det är bra.

Detta får en att skratta ännu mer åt norrmännens korkade val av Obama som fredspristagare. ”Fredspristagaren” har nämligen gett order om att döda en person i ett annat land. Det är bara fel. Och att det finns så många som hyllar detta är bara äckligt!

Fy fan…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s